fbpx

343 Industries: “Geen zorgen, wij blijven verder bouwen aan het Halo-universum.”

Halo Infinite

De grote ontslagronde bij Microsoft en onderliggende ontwikkelaars onder de Xbox Game Studios blijft voor beroering zorgen. In die mate dat ontwikkelaar 343 Industries zich genoodzaakt voelde om een statement online te gooien via hun sociale mediakanalen.

343 Industries is de ontwikkelaar van Halo Infinite en maakt deel uit van de Xbox Game Studios, ontwikkelaars die eigendom zijn van Microsoft. Ook zij zullen de impact voelen van de grote ontslagronde en daar maakten heel wat fans zich zorgen om.

Om die zorgen weg te nemen heeft ontwikkelaar via de sociale mediakanelen een kort statement de wereld ingestuurd waarin het klaar en duidelijk aangeeft dat ze het Halo-universum zullen blijven ontwikkelen met nieuwe verhalen en multiplayerervaringen.

Om het met hun woorden te zeggen: Halo and Master Chief are here to stay! En da’s maar goed ook…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: