Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 3 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Drie weken al, drie weken ben ik al op de sukkel met griep en als kers op de zure slagroomtaart een longontsteking. Veel energie en zin om te gamen heb ik niet. Erg! Ik heb zelfs nog geen seconde Fortnite gespeeld met mijn maatjes. Af en toe probeer ik wat te vorderen in God of War maar daar blijft het voorlopig bij. Fallout 76 ben ik gestopt wegens te saai, en lelijk. (Of bestaat er daar een next gen update voor?)

Ik kijk ook weinig of geen tv want ik val toch maar in slaap. Wel ben ik beginnen kijken naar Het verhaal van Vlaanderen. Geschiedenis was altijd een van mijn favoriete vakken op school. Ik ben geen fan van Tom Waes maar de manier waarop hij die docu brengt is wel tof gedaan. En ik heb mezelf verplicht om dit weekend zeker The Last of Us te bekijken.

Dat ik maar snel beter ben zodat ik weer volop kan genieten van al die lekkere games en coole series.


MrRolfson

Nadat ik eerder deze week helemaal weg was van de eerste aflevering van The Last of Us, moet ik jammer genoeg nog even geduld hebben voordat ik maandag de tweede aflevering kan verorberen. Daarom dat ik op aanraden van mijn vriendin waarschijnlijk The Menu ga kijken op Disney+. Dit moet een heerlijke psychologische thriller zijn met Ralph Fiennes in de hoofdrol.

Ondertussen baan ik mij verder een weg doorheen Star Wars Jedi: Fallen Order en plan ik elke dag de nodige potjes Fortnite in. Want die daily quests voltooien zichzelf niet hé!


RoMa

Waarom praat niet iedereen constant over hoe goed Evil West is? Wat een ab – so – luut toppertje! Ik amuseer me een kriek in dit Wilde Westen vol vampieren, zombies en weerwolven. De revolvers weergalmen heerlijk. De zalige sfeer en heerlijke gameplay hebben me helemaal te pakken.

Mijn managementskills worden aan de tand gevoerd in F1 Manager 22. Operatie Ricciardo Wereldkampioen kan volledig losbarsten. Een andere operatie heb ik in FIFA 23 net volbracht: online de Verenigde Staten de wereldtitel bezorgen! USA!

Op Netflix zit ik in seizoen 3 van Seinfeld. Het begint écht wel te kriebelen om Streamz en Amazon Prime aan te schaffen. The Last Of Us en The Boys, beiden wil ik écht enorm graag zien.


Jim

Gamen wordt dit weekend vervangen door Engelse pinten, Anfield en de kraker tussen plaats 9 en 10 in de Premier League, Liverpool-Chelsea. Dankzij Corona is het al 3 jaar geleden dat ik op Anfield geweest ben en daarom kijk ik dus extra hard uit naar deze trip!

Met een bende Flemish Reds steken we het kanaal over. Het belooft weer een fantastisch weekend te worden waarin de jongens van Klopp hopelijk de 3 punten pakken!


High_LordWolnir

Met de release van Forspoken en Dead Space Remake volgende week, heb ik weer twee nieuwe games om naar uit te kijken. Dat geeft mij dit weekend nog voldoende tijd om Nioh 2 verder te spelen. Ik ben opnieuw helemaal verkocht aan deze geweldige Soulslike.

Ook ben ik mezelf helemaal aan het verliezen in de spelwereld van The Witcher 3: Wild Hunt. De geweldige reviews die deze game heeft ontvangen, zijn meer dan terecht. In zijn genre is dit misschien zelfs de beste game ooit gemaakt.

In Fortnite zitten we intussen aan level 71. Nog heel wat potjes te gaan dus vooraleer de Battle Pass volledig binnengehaald is. Het weekend is daar het ideale moment voor.


auron_sagara

Nog steeds zit ik vast in de Black Iron prison van The Callisto Protocol. Dus gaan we dit weekend proberen uit deze hellhole te ontsnappen.

Fortnite en CoD: MW2 staan ook nog op het programma. De Battle Pass van MW2 is zo goed als binnen, maar ik begin hoe langer hoe meer het echt beu te geraken, eerder gefrustreerd is het perfecte woord.

Daarom ga ik samen met mijn gezin volop genieten van de zaterdag. We gaan lekker uit eten, shoppen en eindelijk nog eens een bezoekje brengen aan de bioscoop voor Avatar 2.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.