Courtois en De Bruyne hebben een basisplek in FIFA 23’s Team of the Year

Het TOTY XI is gevormd uit meer dan 10 miljoen stemmen van over de hele wereld. De community had hierbij de keuze uit 100 genomineerde spelers. Onder andere Virgil van Dijk, Kevin de Bruyne en Thibaut Courtois hebben een plek in het team bemachtigd. Ook worden TOTY ICONS geïntroduceerd, inclusief Edwin van der Sar en Ruud Gullit.

Elk jaar viert EA SPORTS The World’s Game door fans de kans te geven om te stemmen op hun favoriete voetballers die zich hebben weten te onderscheiden van de rest. Opnieuw stemden miljoenen fans voor hun TOTY XI.

Uit deze stemmen zagen ze dat Kylian Mbappé het hoogste percentage stemmen had van de aanvallers met 23%. Kevin De Bruyne had het hoogste percentage stemmen voor middenvelders met 21%, Achraf Hakimi voor verdedigers met 15% en Thibaut Courtois stond bovenaan bij de keepers met 56%.

De volledige TOTY line-up is vanaf 26 januari beschikbaar in FIFA 23. Het volledige elftal komt op 20 januari naar FIFA Online en begin februari naar FIFA Mobile. 

Vooruitlopend op de komst van de volledige XI in FIFA 23 zijn op 20 en 21 januari de aanvallers in FIFA Ultimate Team beschikbaar, op 22 en 23 januari de middenvelders en op 24 en 25 januari de verdedigers en keeper.

EA SPORTS FIFA 23 TEAM OF THE YEAR:

Aanvallers

 • Karim Benzema (Frankrijk) – Real Madrid
 • Kylian Mbappé (Frankrijk) – Paris Saint-Germain
 • Lionel Messi (Argentinië) – Paris Saint-Germain

Middenvelders

 • Jude Bellingham (Engeland) – Borussia Dortmund
 • Kevin De Bruyne (België) – Manchester City
 • Luka Modrić (Kroatië) – Real Madrid

Verdedigers

 • Achraf Hakimi (Marokko) – Paris Saint-Germain
 • Éder Militão (Brazilië) – Real Madrid
 • Theo Hernández (Frankrijk) – AC Milan
 • Virgil van Dijk (Nederland) – Liverpool

Keeper

 • Thibaut Courtois (België) – Real Madrid

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.