fbpx

EA Sports PGA Tour verschijnt 24 maart 2023

EA Sports PGA Tour

EA Sports PGA Tour is de exclusieve thuisbasis van alle vier de majors, én verkrijgbaar vanaf 24 maart 2023. De nieuwe trailer geeft ons bovendien een voorproefje op de levensechte Pure Strike-gameplay met ShotLink.

Electronic Arts kondigt aan dat EA Sports PGA TOUR op 24 maart 2023 wordt uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC via de EA app, Steam en de Epic Games Store.

Vandaag beginnen de pre-orders voor EA Sports PGA TOUR , de exclusieve thuisbasis van alle vier de majors in het mannengolf: het Masters-toernooi, PGA Championship, U.S. Open Championship en The Open.

Daarnaast wordt EA Sports PGA TOUR gelanceerd met Road to the Masters, dat traditie en een spanning samenbrengt met Augusta National, uitdagingen, toernooien en uitrusting in verband met het Masters-toernooi. De Masters verscheen in 2011 voor het eerst virtueel bij EA Sports en veel golffans wilden dit toernooi maar wat graag weer terugzien in een game.

Vandaag is ook de officiële gameplaytrailer voor EA Sports PGA TOUR uitgebracht. Deze trailer laat meer zien van het gloednieuwe

Met Pure Strike hebben golffans alle hulpmiddelen die ze nodig hebben om elke hole op elke baan realistisch te benaderen, op dezelfde manier als de profs. Dankzij Pure Strike, met ShotLink aangedreven door CDW en TrackMan, worden de unieke swing en attributen van elke professionele golfer nauwkeurig weergegeven in de game.

Pure Strike simuleert de drie onderdelen van elke golfslag: vloeiende swingmechanieken, die zeer nauwkeurig zijn wat betreft de lengte van de backswing van een speler en de snelheid van de follow through, innovatief balgedrag, waardoor elke stuit en rol natuurgetrouwer is op verschillende terreinen en golfbanen, en levensechte baandynamiek, net als op de echte golfbanen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d