Philips Monitors introduceert nieuwe 240Hz-monitor binnen de Evnia-gaminglijn

Zonder een goede monitor of televisie zou het moeilijk zijn om optimaal te kunnen genieten van je games. Daar denken ze bij Philips Monitors net hetzelfde over. Het bedrijf introduceert dan ook de Evnia 27M2C5500W, de nieuwe 240Hz-monitor binnen de Evnia-gaminglijn.

Nota: de info komt uit het persbericht, we hebben de monitor niet getest.

Vandaag de dag zijn veel gamers op zoek naar een echt meeslepende game-ervaring die hen in staat stelt zich helemaal in de videogame te verliezen. Philips Monitors speelt hierop in door monitoren en accessoires te ontwikkelen voor alle smaken en leeftijden. Het nieuwste lid van de Evnia-lijn is de Philips Evnia 27M2C5500W. Deze 27-inch Quad HD gaming-monitor beschikt over een bliksemsnelle 240Hz-verversingssnelheid en combineert dit met een compact ergonomisch ontwerp en een rijke verscheidenheid aan high performance-functies. 

Belangrijkste kenmerken

  • AMD FreeSyncTM Premium Pro voor een soepele HDR-game-ervaring;
  • Ultrasnelle 240Hz-verversingssnelheid voor een game-ervaring zonder lag;
  • Gebogen 1000R-scherm;DisplayHDR 400 voor uitstekende en levensechte beelden;
  • Kristalheldere beelden met QHD-resolutie (2560 x 1440);
  • Snel VA-paneel tot 1 ms GtG;
  • Multiview voor een dubbele aansluiting en weergave. 

Innovatieve functies voor gaming op het hoogste niveau

De Philips Evnia 27M2C5500W heeft alles wat spelers nodig hebben voor een snelle, soepele, visueel verbluffende en fysiek comfortabele gamesessie. Het model is uitgerust met AMD FreeSyncTM Premium Pro in combinatie met een verversingssnelheid van 240 Hz, lage input lag, en een snelle respons van 1 ms GtG en 0,5 ms MPRT. Dit resulteert in een vrijwel lagvrije game-ervaring zonder vervaging, ghosting of screen tearing. Hierdoor kunnen gamers genieten van de meest snelle games, zoals online battle royale- of racegames, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken of hun monitor het wel kan bijhouden.  

Visueel gezien gooit de Philips Evnia 27M2C5500W ook hoge ogen. Het gebogen VA-scherm biedt prachtige beelden met brede kijkhoeken van 178/178 graden. De 1000R-kromming van het scherm zorgt daarmee voor een meeslepende game-ervaring. Kristalheldere Quad HD-beelden zijn daarbij scherp en levensecht. DisplayHDR 400 perfectioneert dit nog verder dankzij een verbazingwekkende helderheid, contrast en kleuren. Dit alles resulteert in een visueel resultaat dat verbeterde details onthuld, zelfs in schaduwrijke scènes.

Met twee HDMI-poorten, twee DisplayPort-aansluitingen en een USB-hub met 2 snellaadpoorten is de connectiviteit van de 27M2C5500W eenvoudig en compleet. Gamers kunnen gemakkelijk al hun randapparatuur aansluiten en hun bureau inrichten zoals ze willen, zonder compromissen te sluiten.

Tot slot is de Philips Evnia 27M2C5500W ontworpen met het fysieke welzijn van gamers in gedachten. LowBlue-modus en Flicker-free-technologieën zorgen voor een game-ervaring die prettig is voor de ogen. Het standaard van de monitor kan daarnaast gekanteld (-5/20 graden), gedraaid (+/- 30 graden) en in hoogte (130 mm) versteld worden. Samen zorgt dit voor maximaal comfort, zelfs tijdens langdurige gamingsessies. 

Prijs en beschikbaarheid

De Philips Evnia 27M2C5500W is vanaf eind januari verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 549. 

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.