Pokémon TCG-uitbreiding Crown Zenith nu beschikbaar

The Pokémon Company International heeft de nieuwste uitbreiding in de Pokémon Trading Card Game (TCG) uitgebracht: Crown Zenith.

De uitbreiding Crown Zenith bevat nieuwe artworkstijlen en bijzondere illustraties waarbij de nadruk ligt op kaarten met alternatief artwork, waaronder de allereerste Pokémon VSTAR met speciaal artwork.
 
Crown Zenith introduceert tevens een Galarian Gallery-deelset met 70 kaarten van Pokémon, Pokémon V, Pokémon VMAX, Pokémon VSTAR en Supporter-kaarten. Deze kaarten onderscheiden zich door speciale illustraties waarmee fans het unieke karakter van elke Pokémon of elk personage kunnen leren kennen. In de Galarian Gallery-deelset zitten Mewtwo VSTAR, Darkrai VSTAR en Hisuian Zoroark VSTAR.
 
Via een nieuwe gekoppelde illustratiefunctionaliteit kunnen Trainers bovendien negen verschillende Galarian Gallery-kaarten verzamelen en combineren om een grotere afbeelding te maken.
 
De volgende Crown Zenith-producten zijn nu verkrijgbaar:

  • Crown Zenith Elite Trainer Box: tien Crown Zenith booster packs, één geëtste kaart met speciaal artwork van Lucario VSTAR en verschillende spelaccessoires
  • Crown Zenith-collectie van Regieleki V of Regidrago V: vier Crown Zenith booster packs, één promokaart en één extra grote kaart van Regieleki V of Regidrago V en één extra holografische promokaart

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.