Ontdek de Secrets of Ulduar in Wrath of the Lich King Classic

Terwijl de campagne tegen de Lich King in Northrend doorgaat, duikt een nieuwe dreiging op in het besneeuwde bergfort Ulduar, de plek van de populaire klassieke Wrath-raid, die nu live is.

Vecht je, samen met Brann Bronzebeard, een weg door Ulduar en neem het op tegen de waanzinnige constructies van de titanen, terwijl ze het opnemen tegen de duisterste gevangene die nu is bevrijd: Yogg-Saron, een van de vier oude goden van Azeroth.

Samen met de nieuwe Ulduar raid is hier een blik op wat er beschikbaar is met de Secrets of Ulduar content update voor Wrath Classic:

 • Dungeon en Raid Emblems: Emblems of Conquest
  • Spelers verdienen nieuwe Emblems of Conquest door de raid boss van Ulduar te doden en de dagelijkse heroïsche dungeon quest “Proof of Demise” te voltooien.
  • Emblems of Valor zullen nog steeds te verdienen zijn in alle heroic dungeons en de normale dungeon quest van Archmage Timear, terwijl Emblems of Heroism geleidelijk zullen verdwijnen en ingeruild kunnen worden voor goud.
 • Titan Rune Dungeons
  • Door interactie met een titan relic aan het begin van een heroic dungeon krijgen alle vijanden meer health, meer damage en extra effecten om een Mythic+-stijl uitdaging voor spelers te creëren met een Wow Classic-twist voor meer beloningen.
 • PVP Arena Season 6
  • Strijders in de arena kunnen Season 5 gear kopen tegen gereduceerde prijs en zich voorbereiden op een nieuwe ladder.
 • Argent Toernooi Dailies
  • Spelers zullen de oproep van de Argent Crusade beantwoorden door naar de locatie van het nieuwe toernooi-terrein in Icecrown te gaan waar ze dagelijkse quests kunnen beginnen om bij te dragen aan de bouw van de nieuwe crusader arena.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.