Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nu beschikbaar op Steam

Grand Theft Auto The Trilogy

Als je van plan was om Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition op Steam te spelen, dan hebben we goed nieuws voor jou.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is nu te koop op Steam en te koop tot en met 2 februari als onderdeel van onze Rockstar Games Publisher Sale.

Deze versies van Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas zijn speelbaar op Steam Deck en ondersteunen extra functies, waaronder achievements en meer.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is momenteel ook beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via de Rockstar Games Launcher — en verschijnt later in januari op de Epic Gmaes Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.