Video toont hoe trouw The Last of Us-serie blijft aan de videogame

The Last of Us HBO

Zowat iedereen die The Last of Us al heeft gezien via Streamz is laaiend enthousiast over de reeks. Ik heb ondertussen ook de eerste aflevering gezien en moet toegeven dat ik helemaal mee ben.

Ik heb de eerste game (nog) niet volledig uitgespeeld, maar toch herkende ik heel wat scènes die ik ook al voorbij zag komen in de game.

In een YouTube-video van ElAnalistaDeBits wordt nog maar eens duidelijk hoe waanzinnig trouw de reeks is gebleven aan de videogame. Dat heeft in de eerste plaats te maken met het feit dat Neil Druckman meehielp aan het script van de game én de reeks.

Het spreekt voor zich dat in de video enkele spoilers zitten. Als je de eerste aflevering nog niet gezien hebt en je wil er spoilervrij aan beginnen, dan kijk je best niet naar onderstaande video.

Je kan trouwens wél BrunoB zijn spoilervrije review lezen van de complete The Last of Us-serie. Want volgens hem is dit nu al de beste serie van het jaar.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.