Schreeuw je hees met de officiële trailer van Scream VI

This is unlike any other Ghostface. Paramount Pictures heeft zojuist de nieuwste trailer van Scream VI vrijgegeven. De film, geregisseerd door het duo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, zal op 10 maart in de bioscopen verschijnen.

Na de moorden uit de voorgaande film, laten de vier overlevenden Woodsboro achter zich en beginnen ze aan een nieuw hoofdstuk in New York.

In Scream VI keren Melissa Barrera (Sam Carpenter), Jasmin Savoy Brown (Mindy Meeks-Martin), Mason Gooding (Chad Meeks-Martin), Jenna Ortega (Tara Carpenter), Hayden Panettiere (Kirby Reed) en Courtney Cox (Gale Weathers) terug in een film vol zenuwslopende achtervolgingen en bloederige moorden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.