Pretpark-sim Park Beyond maakt zelfs de meest agressieve managers blij

Park Beyond

Als thema- en pretparkliefhebber van het eerste uur, heb ik de afgelopen jaren uren gesleten in Planet Coaster en daarvoor met de volledige RollerCoaster Tycoon-serie.

Bandai Namco gooit zich dit jaar in de niche van de pretpark-simulatoren met Park Beyond. Op het eerste zicht lijkt dit een normale management-game, maar eens je wat verder kijkt gaat Park Beyond een pak verder.

Zo krijg je de mogelijkheid om rollercoasters te bouwen die alle wetten van de fysica negeren. Verder kan je bijvoorbeeld ook een reuzachtige chef in je pretpark neerplanten om zo voor al je bezoekers te koken.

In een nieuwe trailer toont Bandai Namco wat meer gameplay van de game én de humor die in Park Beyond aanwezig zal zijn. De game moet ergens dit jaar verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

Check zeker ook even de snackpreview van RoMa, die op gamescom 2022 al even aan de slag kon met Park Beyond.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.