fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 1 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


MrRolfson

Dit weekend trek ik er met mijn vriendin op uit. Niet naar een of andere uithoek van België, maar naar de stad die knal in het midden ligt: Brussel. Ik ben zelf niet zo thuis in onze hoofdstad, maar mijn vriendin heeft er jarenlang gewerkt. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat ze ons zonder moeite naar interessante eetadressen weet te leiden.

Maar voordat we op zaterdag vertrekken, ga ik me verder verdiepen in de wereld van Star Wars Andor. De eerste afleveringen waren even doorbijten, maar het verhaal heeft me nu helemaal in de greep. En natuurlijk staan de obligate daily’s in Fortnite ook op het programma. Al zal dat zonder Praga zijn, want die ligt met een zware griep te ronken in zijn bedje.


Praga

Wat een rotweek! Heb de hele week ziek in bed gelegen met griep, lang geleden dat ik me nog zo rot heb gevoeld. Geen artikels kunnen schrijven, niet kunnen gamen zelfs, om maar te zeggen hoe slecht ik me voelde. Als ik dit weekend game, dan zal dat God of War zijn. Ik ben er mee begonnen in de kerstvakantie en ben helemaal mee met het verhaal en de geniale gameplay.

Series kijken? Ik denk dat ik dit weekend maar tijdig naar bed ga elke avond zodat mijn lichaam nog wat kan recupereren van de voorbije week. Films die op mijn radar staan om te kijken zijn Extinction (Netflix) en Slag om de Schelde (Netflix). Of ik zou een episode of twee moeten meepikken van het bijzondere The Irregulars (Netflix).

RoMa

Ik ben volledig ondergedompeld in de Noorse mythologie van God Of War: Ragnarok. Ik zit ongeveer 10u ver in het verhaal en ben volledig mee. Een triple a title die gewoon helemaal áf is, het is toch genietbaar.

Naast Ragnarok ben ik steeds meer Warzone 2.0 aan het spelen en ook de uurtjes Rocket League dikken weer aan. Heel af en toe sluipt er zelfs weer een partijtje Dragon Ball: The Breakers tussen. Dankzij de feestdagen speelde ik ook weer enkele uurtjes Use Your Words, een sublieme partygame.

Qua series ben ik eindelijk begonnen aan een reeks die ik al jaren had moeten zien. Ik heb me een uitgebreide Blu-ray-box gekocht van Band Of Brothers. De eerste afleveringen waren alvast enorm knap.


auron_sagara

Mijn doelstelling om voor het einde van het jaar Death Stranding Director’s Cut uit te spelen is gelukt. Wat een verhaal, wat een game.

Voor het aankomende weekend heb ik mezelf twee doelstellingen opgelegd. Als eerste mijn Battle Pass voor Call of Duty MW2 de hoogte injagen, want zal nog spannend worden om hem 100 % te krijgen. Als tweede doelstelling zou ik graag High on Life willen uitspelen, dan ben ik er vanaf, want helaas stelt de game me meer teleur dan ik verwacht had.

Met het vrouwtje ben ik begonnen aan Andor en moet toegeven dat het er naar uitziet dat dit toch wel een pareltje gaat worden, net zoals Bruno in zijn review had verteld.


Jim

Het nieuwe jaar ben ik meteen slecht begonnen aangezien ik een week lang geveld lag met griep. Ondertussen met het weekend voor de deur zal het nog vooral rusten zijn zodat ik maandag terug paraat ben om te gaan werken.

Wat gamen betreft ben ik helemaal door het verhaal van Ghost of Tsushima en laat ons zeggen, it was a wild ride! Een sublieme game met een prachtig verhaal. Nu nog de map volledig vraagtekenvrij maken, alle kampen bevrijden en we zitten dicht tegen de platinum trofee.

Ten slotte kijk ik zondag vanuit de zetel naar de Brusselse derby waarbij we hopelijk deze keer eens kunnen winnen van Union.


Ardtieboy

The dad life sloeg hier hard toe. De laatste weken had ik amper tijd om te gamen en hield ik me bezig met games zoals Marvel Snap, Hearthstone en Pokémon TCG. De snackable games zijn behoorlijk leuk, al verlang ik keihard naar een volledige avond PlayStation 5 waarbij je met een daflagan in bed ligt.

De feestdagen hebben er ook voor gezorgd dat ik terug Pokémon-boosters ben gaan kopen; dat zijn nu eenmaal wel leuk kadootjes van 20 euro voor Secret Santa-feestjes. Ondertussen ook twee Battle Stadium-sets gekocht om zo het vlammetje bij misschien wel mijn vrouw aan te wakkeren; wie weet…

Verder ben ik in de ban van The Patient op Disney+. Het is vreemd om Steve Carell niet te associëren met Michael Scott, al zorgt het spannende verhaal ervoor dat dat een heel stuk eenvoudiger gaat.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: