Het verhaal van Star Wars Jedi: Survivor wordt duisterder dan zijn voorganger

Star Wars Jedi: Fallen Order vond ik een geweldige game. Het is dan ook geen verrassing dat ik enorm uit kijk naar het tweede deel Jedi: Survivor. Zeker nu we te weten zijn gekomen dat het verhaal er een pak donkerder uit zal zien.

In een interview met Game Informer heeft hoofdrolspeler Cameron Monaghan, die in beide games de rol vertolkt van protagonist Cal Kestis, verteld dat de subtitel wel eens ernstig genomen moet worden.

“We have a really interesting story with Cal where he’s faced with challenges that are difficult, and there’s not necessarily any right answers. It’s something that I always really wanted to explore with the character. It was a conversation that we had immediately after the first game – how do we put this character in situations that are challenging, and what are the ones that are really going to push him to the point where he might break?”

Cal Kestis zal de Force goed kunnen gebruiken in Star Wars Jedi: Survivor. Hij zal namelijk tot het bittere einde moeten strijden om te overleven in de game. Hierdoor zal het verhaal een meer duistere kant krijgen dan het eerste deel van de reeks.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.