Ontdek Mount Tianzhu in nieuwe gameplayvideo Wo-Long: Fallen Dynasty

Team Ninja’s nieuwste game, Wo Long: Fallen Dynasty, krijgt een gloednieuwe gameplayvideo waar een nieuw gebied en nieuwe wapens getoond worden.

Wo Long: Fallen Dynasty toont met deze nieuwe video wat gameplay en Mount Tianzhu, een van de gebieden die spelers in het begin van de game kunnen verkennen. Wo Long werd aanvankelijk onthuld tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase in 2022 als een game dat enkel zou verschijnen op de platforms van Microsoft. Later bevestigd dat er een gelijktijdige release komt op PlayStation 4 en 5.

Team Ninja bestaat al een tijdje en was aanvankelijk bezig met het overzetten van Tecmo’s Dead or Alive vechtspellen naar thuisconsoles en ontwikkelde vervolgens de populaire Ninja Gaiden reboot-serie. Meer recentelijk heeft Team Ninja verder gewerkt aan Dead or Alive en de ontwikkeling van de populaire Nioh-serie. De laatste game van Team Ninja is Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins.

Wo Long: Fallen Dynasty komt op 3 maart 2023 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game komt op de dag van release ook op Xbox Game Pass voor console en pc te staan.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.