GERUCHT: onaangekondigde PlayStation-shooter en Death Stranding 2 releasen in 2024

Death Stranding 2

Ik hoef het niet onder stoelen of kerstbomen te steken, maar het is echt wel komkommertijd op vlak van gamenieuws. Heel veel officiële nieuwigheden komen er niet naar buiten, dus komen de speculaties en geruchten boven drijven.

Zo hebben de mensen van PCgameabout ontdekt dat ene Frank Aliberti, die senior artist is bij PlayStation Studios Visual Arts, een account heeft op de website Artstation. Hierop staat onder meer vermeld aan welke games de man heeft gewerkt en momenteel aan het werken is.

Hierbij zien we dat hij momenteel lijkt te werken aan Death Stranding 2. Opvallend is dat hij hierbij aangeeft dat de game zou releasen in 2024, een datum of jaar dat bedenker Hideo Kojima niet in de mond durfde te nemen.

Een andere opvallende vermelding is die van een aankomende First Person Shooter voor PlayStation 5. Hierover werden in het verleden al speculaties gedaan, maar er is tot op de dag van vandaag nog een enkel officieel bericht vanuit PlayStation vertrokken.

Zou het dan toch kunnen dat Killzone zijn terugkeer maakt? Ik hoop het!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.