Dave Bautista speelt hoofdrol in trailer voor horrorprent Knock at the Cabin

Na de ietwat tegenvallende horrorfilm Old komt regisseur M. Night Shyamalan met een nieuw project op de proppen. Ook deze keer weer een horrorfilm genaamd Knock at the Cabin. Het verhaal is intrigerend en een van de hoofdrolspelers is niemand minder dan Dave Bautista.

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen die eisen dat het gezin een ondenkbare keuze maakt om de apocalyps af te wenden. Met beperkte toegang tot de buitenwereld moet de familie beslissen wat ze geloven voordat alles verloren is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)