Sifu komt in maart 2023 naar Xbox en Steam

Sifu

Na eerder dit jaar al verschenen te zijn voor de PlayStation-consoles en pc via de Epic Games Store, kwam Sifu vorige maand ook uit op Nintendo Switch. Vanaf maart 2023 kunnen ook eigenaars van een Xbox-console genieten van de game. Tevens zal Sifu dan op Steam uitgebracht worden.

Niet alleen zal Sifu vanaf volgend jaar verkrijgbaar zijn op elk platform, ook zal er een nieuwe modus genaamd Arenas aan de game toegevoegd worden. Deze modus zal volledig gratis zijn en valt samen met de komst van de game naar Xbox en Steam. ‘Met het succesvol voltooien van arena’s ontgrendel je geleidelijk een enorme hoeveelheid aan nieuwe modifiers die het huidige aantal verdubbelen en nieuwe alternatieve moves toevoegen aan het Kung Fu-palet van het hoofdpersonage. Het voltooien van nieuwe arena’s zal ook nieuwe cheats en exclusieve outfits ontgrendelen’ aldus ontwikkelaar Sloclap aan IGN.

Zowel voor Nintendo Switch als voor PlayStation 5 werd de game door ons goed onthaald.

Hieronder kan je de Arenas Teaser Trailer alvast bekijken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.