fbpx

Mortal Shell Complete Edition nu beschikbaar op Switch

Mortal Shell, dat verscheen in 2020, is een Soulslike game die op heel wat bijval kon rekenen. Het goede nieuws is nu dat ook Nintendo Switch gamers met de game aan de slag kunnen op hun favoriete platform.

Mortal Shell Complete Edition is nu verkrijgbaar op de Switch via de Nintendo eShop. En voor het eerst zijn beide DLC-aanbiedingen van Mortal Shell, “The Virtuous Cycle” en “Rotten Autumn”, verkrijgbaar in één pakket.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: