Tom Cruise pakt uit met indrukwekkende stunt voor Mission Impossible: Dead Reckoning

Je mag van Tom Cruise denken en zeggen wat je wilt, de man blijft verbazen. Niet alleen levert hij ijzersterke films af, hij doet ook al zijn stunts zelf. Zou jij durven wat hij in onderstaande video laat zien?

In onderstaande video neemt hij ons mee achter de schermen van een spectaculaire stunt in zijn nieuwste prent Mission Impossible: Dead Reckoning Part One.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Tom Cruise pakt uit met indrukwekkende stunt voor Mission Impossible: Dead Reckoning'

  1. Toch wel fan van TC. Heeft wel het nodige budget & pro’s achter zich maar doet het uiteindelijk wel zelf. Door er zoveel tijd in te steken wordt het alleen maar verslavender om altijd meer en spectaculairder stunts te doen. Volgens mij (naast reeds perfectionistisch te zijn) een echte adrenaline junkie geworden met de jaren.

Reacties zijn gesloten.