Amazon Games breidt uit en zal de volgende Tomb Raider uitgeven

Tomb Raider

Als absolute Tomb Raider-fan heb ik ontzettend veel zin in een volgende telg in de reeks. Die zal er waarschijnlijk wel komen. Wanneer dat weten we niet. Wat we wel weten is dat Amazon Games die zal uitgeven…

Toch wel verrassend als je weet dat Square Enix de vorige titels uitgaf. Maar het nieuws is officieel aangezien Amazon zelf dit bericht bevestigde via een persbericht.

Amazon Games streeft ernaar om spelers games van de hoogste kwaliteit te brengen, van de beste ontwikkelaars, op alle verschillende platforms en genres, en we zijn vereerd door de kans om met deze legendarische ontwikkelaar en franchise samen te werken. Ons team is ongelooflijk enthousiast over de samenwerking met het getalenteerde en visionaire Crystal Dynamics team om het volgende hoofdstuk van Lara Croft’s saga naar spelers over de hele wereld te brengen.”

Het spel wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics – dezelfde studio die de reboot-trilogie maakte met Tomb Raider uit 2013, Rise of the Tomb Raider uit 2015 en Shadow of the Tomb Raider uit 2018.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)