Nacon presenteert nieuwe kleuren voor de Revolution X Pro Controller

Nacon introduceert de nieuwe kleuren voor de Revolution X Pro Controller, de officieel gelicenseerde, bedrade controller voor Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De Urban- en Forest-thema’s zijn nu beschikbaar.

De Revolution X is ontwikkeld in samenwerking met Xbox en biedt het beste van hedendaagse technologie en unieke features.

De controller biedt 41 aanpassingsopties, Dolby Atmos voor het beste 3D-geluid, de creatie van game-profielen én controller-shortcuts, dus alles om aan de eisen van competitieve gamers te voldoen. De nieuwe Urban- en Forest-modellen voegen daar nog eens extra kleuropties aan toe.

Features van de Revolution X Pro Controller:

  • Verregaande aanpassingsopties: Gamers kunnen de stijl van de stick en het gewicht van de controller aanpassen, terwijl verdere aanpassingen mogelijk zijn met de Revolution X-app (gevoeligheid triggers, stick-curves, button-mapping).
  • Totale onderdompeling: Dolby Atmos for Headphones-technologie is ingebouwd in de controller voor nauwkeurige audio, terwijl het comfort van de game-ervaring betere prestaties mogelijk maakt.
  • Ontworpen voor competities: Of je nu competitief of gewoon voor de lol speelt, de Revolution X garandeert gaming zonder haperingen.

Portable: Dankzij de stevige draaghoes kun je de controller overal mee naartoe nemen.

De NACON Revolution X Pro Controller Urban- en Forest-controllers zijn nu beschikbaar voor de verkoopadviesprijs van € 99,99.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)