Geniet mee van nieuwe Action Trailer van Wo Long: Fallen Dynasty

De game waarnaar ik in 2023 voorlopig het meeste naar uitkijk is Wo Long: Fallen Dynasty. Deze soulslike game is van de hand van Team Ninja, dat eerder het geweldige Nioh en Nioh 2 ontwikkelde.

Om te vieren dat de digitale exemplaren van de game vanaf nu te pre-orderen zijn, heeft uitgever Koei Tecmo een Action Trailer gelanceerd waarin nog nooit eerder vertoonde eindbazen, omgevingen en wapens getoond worden. In de trailer worden ook enkele beroemde krijgers uit het tijdperk van de Drie Koninkrijken uitgelicht die in de game aanwezig zullen zijn zoals Guan Yu, Zhang Fei, Zhao Yun en Lu Bu.

Wie de game (fysiek of digitaal) voor 16 maart 2023 aankoopt, krijgt een speciale ‘Baihu Armor’. Wie de game digitaal pre-ordert krijgt hier bovenop nog eens de ‘Zhuque Armor’. Tot slot zal een gelimiteerde steelbook version van de game beschikbaar zijn bij lancering. Deze SteelBook Launch Edition bevat een exclusieve collectible case en bonus DLC items ‘Crown of Zhurong’ en ‘Crown of Gonggong’.

Wo Long: Fallen Dynasty verschijn op 3 maart 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De game is vanaf dag één beschikbaar via Game Pass.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.