fbpx

Lijstjestijd: dit zijn de meest populaire EA-games van 2022

Het jaar zit er bijna helemaal op. Hoog tijd dus om uit te pakken met de gebruikelijke lijstjes. Beginnen doen we met Electronic Arts, het huis van onder andere Apex Legends, Battlefield 2042 en Need for Speed Unbound. Welke EA games waren het populairst in 2022? Dat lees je hieronder.

Electronic Arts heeft zijn 2022: Year in Gaming-verslag uitgebracht. Hierin blikt de uitgever terug op hoe verschillende EA-communities het jaar hebben beleefd en hoe zij hun favoriete games hebben gespeeld.

De data vertellen niet alleen in welke games spelers hun tijd hebben doorgebracht, maar laten ook de content zien die hiermee is gemaakt, de achievements die zijn vrijgespeeld, de leaderboards die zijn beklommen, welke teams en personages indruk hebben gemaakt enzovoort.

Enkele resultaten:

  • Apex Legends en FIFA zijn de meest populaire EA-franchises van het jaar
  • Er zijn maar liefst 1.5 miljoen wedstrijden gespeeld met AFC Richmond in FIFA 23
  • 243.2 Miljoen Legends zijn tot leven gewekt in Apex Legends Mobile
  • De Sims 4 is 1.4 miljard uur gespeeld
  • 100% Van de spelers heeft emotionele schade opgelopen nadat zij Cutie the Elephant tegen het lijf liepen in It Takes Two.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: