fbpx

Hunt: Showdowns Devil’s Moon event is nu beschikbaar

Ik blijf erbij dat Hunt: Showdown vanwege zijn unieke gameplay en setting een game is die coöp gamers zeker eens moeten proberen. Misschien is vandaag wel het ideale moment daarvoor…

Hunt: Showdowns Devil’s Moon live event bevat gloednieuwe functies, een aangrijpend nieuw verhaal en meer dan 50 beloningen om vrij te spelen, waaronder twee nieuwe Legendarische Hunters, Blood Bonds, wapens en meer.

Het evenement begint vandaag en loopt tot 15 februari.

Als de Devil’s Moon opkomt, moeten gevangen zielen bevrijd worden over de bayou. Maar dat is nog maar het begin. Spelers kunnen hun kant kiezen en hun Hunters aan een pact verbinden, dat verschillende voordelen biedt naarmate ze Event Points verdienen om beloningen vrij te spelen. Het Inferno, een wildcard-kaartconditie, zorgt voor kaartverbeteringen met vuur, op gezette tijden tijdens het evenement.

Er liggen twee nieuwe Legendarische Hunters voor het grijpen – “Ochenkov’s Widow” en de “False Saint” – naast nieuwe wapens, verbruiksartikelen en Wapencharme’s, en nieuwe Uitdagingen brengen wekelijkse taken om te voltooien voor Event Points.

Er zijn ook twee Battle Pass-trajecten waarmee spelers nog meer beloningen kunnen verdienen. Het mag dan wel winter zijn, maar de actie in de bayou wordt heter dan ooit tevoren…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: