Gratis winter-update voor Two Point Campus

Vanaf vandaag strooit de gratis winterupdate van Two Point Campus een frisse laag poeder over alles, worden de klaslokalen versierd en worden nieuwe in-game items, kostuums en nog veel meer aangeboden.

Spelers kunnen nu hun campussen versieren met een heleboel yuletide traktaties, zoals kerstbomen, kousen, feeënverlichting en zelfs de slee van de kerstman – compleet met rendierteam. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen spelers hun leraren en vrienden aankleden in kerstmanpakken, elfenpakken, reusachtige sneeuwmannenhoofden,…

Over Krampus gesproken, de duivel is in Two Point County gearriveerd om de feestdagen te verstoren. In het nieuwe level “Two Point Krampus” moet je je leerlingen verdedigen tegen dit feestelijke gevaar door de feestvreugde (en het geld) zo hoog mogelijk te houden.

En dat is niet de enige uitdaging voor spelers: als de gemeenschap erin slaagt om in dit nieuwe level gezamenlijk 1 miljard dollar in de game bij elkaar te krijgen, ontgrendelen ze een cool, geheim feestelijk item. Two Point Studios houdt de gezamenlijke vorderingen van de gemeenschap bij in het hoofdmenu van het spel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)