Accolades trailer toont waarom Evil West zo populair is

In mijn review was ik zeer te spreken over Evil West. Waarom dat zo was? Dat lees je dus in mijn review natuurlijk. Blijkbaar was ik niet de enige, getuige daarvan deze accolades trailer.

Evil West kon overal rekenen op positieve reviews. Deze waren onder andere te danken aan de intense actie, toffe setting, de gedurfde en effectieve mix van genres achter de verdraaide, nooit eerder vertoonde fantasieversie van het Oude Westen, afgekruid met een heerlijke old-school, over-the-top ervaring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)