Forspoken-demo is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5

Tijdens de Game Awards toonden Square Enix en Luminous Productions een nieuwe trailer voor Forspoken en maakten ze bekend dat er nu een gratis speelbare demo van de game beschikbaar is voor de PlayStation 5.

De trailer biedt een diepere kijk op de vernietigende effecten van de Break, een machtige en mysterieuze kracht die alles bederft wat hij aanraakt, inclusief de bewoners van Athia en de Tantas, de eens goedaardige matriarchen die nu over het land heersen als kwaadaardige en gestoorde tovenaressen.

Spelers krijgen in de demo direct te maken met de gevolgen van de Break, en moeten het opnemen tegen diverse vijanden, waarbij ze kunnen gebruikmaken van een uitgebreid arsenaal aan aanvallen en ondersteunende magie. Zo zijn ze goed voorbereid op de spectaculaire actie wanneer de volledige game volgende maand verschijnt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)