Warhammer 40.000: Space Marine 2 onthult gameplay trailer op The Game Awards

Focus Entertainment en Saber Interactive gunnen ons een eerste blik op de gameplay van hun in ontwikkeling zijnde actiegame Warhammer 40.000: Space Marine 2. Dit in een explosieve trailer die tijdens The Game Awards 2022 in première ging.

De cult-klassieker Space Marine-franchise komt terug met een nieuwe ervaring in het Warhammer 40.000-universum, die wordt getoond in een bombastische trailer met de stem van acteur Clive Standen (Vikings, Taken) in de rol van fan-favoriet luitenant Titus.

Kruip in het harnas van een Space Marine, een bovenmenselijke krijger die de mensheid beschermt tegen onnoemelijke verschrikkingen, in brutaal efficiënte third-person actie. Verwacht het kenmerkende snelle en vloeiende spelgevoel van de beste studio Saber Interactive – het team en de engine achter World War Z.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)