Dark Horse Comics kondigt Hellboy Web of Wyrd aan voor pc en consoles

Hellboy Web of Wyrd is een roguelite actie-avonturenspel in ontwikkeling voor consoles en PC. Het bevat een originele verhaallijn, gemaakt in samenwerking met Mignola, en de beroemde stem van Lance Reddick als Hellboy zelf. Mignola heeft ook de unieke key art van het spel ontworpen.

Welkom in het Butterfly House, een mysterieus landhuis met perverse kantjes en niet-Euclidische geometrie gebouwd door occultist Pasquale Deneveaux om een poort te openen naar de Wyrd, een uitgestrekt, interdimensionaal web van wonderlijke en gruwelijke bestaansniveaus buiten onze wereld.

Wanneer een B.P.R.D. agent verdwijnt in het herenhuis, is het aan Hellboy en zijn team van agenten om de verboden geheimen te onthullen. Reis naar de diepste rijken van de Wyrd, die elk een uniek onderzoek naar het onbekende verbergen. Vecht tegen machtige wezens op zoek naar vergeten godvormen en prachtige schatten, maar pas op: het oude kwaad broeit in de donkerste uithoeken van de Wyrd… kwaad dat eruit wil.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)