Hulk is een beetje kwaad in nieuwe Marvel’s Midnight Suns trailer

Sinds 2 december kunnen we aan de slag met Marvel’s Midnight Suns, althans op de current-gen apparaten. We zijn keer op keer getrakteerd geweest op de introductie van nieuwe personages. Nu is het de beurt aan Hulk, en hij kan er niet echt om lachen.

Dat Hulk worstelt met het onder controle houden van zijn woede is alom bekend. In Marvel’s Midnight Suns is dit niet anders. Hulk smashed er wederom op los, en dit kan enorm goed uitpakken als je te kampen hebt met een grote groep vijanden.

Ik ben volop bezig met de review van Marvel’s Midnight Suns, en deze mogen jullie binnenkort op onze website verwachten.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.