Moss and Moss: Book II zijn PS VR2 launch titels in februari 2023

Polyarc heeft aangekondigd dat Moss en Moss: Book II in februari 2023 als launch titels voor PlayStation VR2 zullen verschijnen.

Zowel Moss als Moss: Book II maken gebruik van de hardwaretechnologie van PlayStation VR2 om spelers nog meer te laten opgaan in de eerste persoon met vernieuwde haptische feedback, verbeterde beelden, eyetracking en nieuwe spelmechanismen.

Vanaf vandaag geldt voor PlayStation VR2-bestellingen voor beide titels een korting van 10% met PlayStation Plus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)