“Call of Duty komt naar Nintendo-consoles” zegt Xbox-baas

Call of Duty Modern Warfare 2

Call of Duty is razend populair op consoles en pc. Jammer genoeg kunnen Nintendo-gamers niet genieten van Call of Duty op hun consoles. Maar daar komt verandering in!

Dat beloofde niemand minder dan Phil Spencer, de grote baas van Xbox. Op Twitter vertelt de man daar het volgende over, ervan uitgaand natuurlijk dat de Microsoft-Activision/Blizzard deal doorgaat.

Microsoft heeft een afspraak van tien jaar gemaakt om na de overname van Activision Blizzard Call of Duty naar Nintendo te brengen. Microsoft wil meer games aan meer mensen leveren – ongeacht hoe men verkiest te gamen.”

En hij is hetzelfde van plan voor Steam vertelt hij er nog bij: “Microsoft wil Call of Duty na de overname tegelijk op Xbox en Steam uitbrengen.

Laat ons dus hopen dat de deal mag doorgaan…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over '“Call of Duty komt naar Nintendo-consoles” zegt Xbox-baas'

  1. Deel van de tactiek zodat Sony zich wat meer koest zou houden? En waarschijnlijk bekeken vanuit COD te releasen op nieuwe Ninty hardware … De verstandhouding tussen Nintendo & MS “lijkt” allesinds constructief in vergelijking met sony.

Reacties zijn gesloten.