Diablo IV verschijnt 5 juni volgens de Microsoft Store

Diablo 4

Heeft de Microsoft Store de releasedatum van Diablo IV iets te vroeg gelekt? Dat zou kunnen. De game zal te zien zijn op de Game Awards en misschien zouden we daar wel de releasedatum te horen krijgen. Reden genoeg voor een enthousiaste werknemer om die iets te vroeg online te plaatsen.

En ik zou het best wel kunnen geloven. Ik heb in al mijn jaren dat ik dit doe geleerd dat Blizzard de officiële releasedatum voor zijn games zo’n zes maanden op voorhand naar buiten brengt. En dus is 5 juni best een geloofwaardige datum.

Volgens Microsoft-watcher @ALumia_Italia is de voorlopige lanceerdatum van Diablo 4 5 juni 2023, gebaseerd op verborgen vermeldingen in de Microsoft Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)