Santa Monica Studio voegt fotomodus toe aan God of War Ragnarök

God of War Ragnarök

Goed nieuws voor wie graag zijn of haar leukste spelmomenten in God of War Ragnarök vastlegt. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om gebruik te maken van een fotomodus in de game. En deze biedt heel wat mogelijkheden.

In mijn review was ik heel lovend over de game zelf met een perfecte score als gevolg. Het ontbreken van een fotomodus was dan ook het enige minpuntje dat ik kon aanhalen. Een kleine maand na de release van de game, is deze er nu toch gekomen. Toch blijf ik het jammer vinden dat deze fotomodus niet bij launch beschikbaar was aangezien ik de game intussen al uitgespeeld heb.

De fotomodus omvat volgende functies:

  • Toepassen van uitdrukkingen op volgende personages: Kratos, Atreus, Freya, Brok, Sindri, Tyr, Angrboda, Thor en Thrud
  •  Verbergen van hoofd- en nevenpersonages
  • Aanpassen van de camera controls met field of view, focal length en camera roll
  • Aanpassen van de shutter controls met depth of field, focus distance en F-stop
  • Aanpassen van helderheid en filters met film grain, exposure en filter intensity
  • Toepassen van vignetten, randen en logo’s

Extra tips voor het gebruiken van de fotomodus kan je hier vinden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.