Er wordt gewerkt aan een verfilming van Sifu

Sifu

Sifu veroverde dit jaar heel wat gamersharten. Ook onze eigenste auron_sagara en RoMa waren laaiend enthousiast over respectievelijk de Switch– en PlayStation 5-versie. De originele insteek dat je ouder werd wanneer je sterft bleek een shot in de roos.

Dat indiesucces van ontwikkelaar Sloclap is ook Hollywood niet ontgaan waardoor er op dit moment al wordt gewerkt aan een script voor de film. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de film er effectief (snel) zal komen, maar het is alvast een goed begin.

Maar weet je wat het beste nieuws is van dit alles? De man die aan het script schrijft is niemand minder dan Derek Kolstad, de man die verantwoordelijk is voor de verhalen van de John Wick-films! Volgens Deadline moet de verfilming van Sifu een combinatie worden van Old van M. Night Shyamalan en John Wick.

Klinkt als een overheerlijke combinatie!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.