fbpx

Game Freak excuseert zich voor wanprestaties Pokémon Scarlet en Violet

Pokemon Scarlet Violet

Pokémon Scarlet en Violet moest Pokémonspelers overal ter wereld plezier bieden. Maar toen de eerste beelden opdoken leek het wel alsof we te maken hadden met de Pokémonversie van Assassin’s Creed Unity. De modellen trokken met andere woorden op niks. Van een bummer gesproken…

En dat was nog niet alles. De talrijke bugs gingen van vervelende visuele glitches, afschuwelijke lag en framerate problemen tot tergend langzame buffertijden.

En nu? Ontwikkelaar Game Freak krabt zich alvast in de haren, en achter de oren, en heeft nu zijn excuses aangeboden aan de spelers.

Dat doet de studio via een blogbericht op de officiële website. Ze schrijven daarin het volgende: “We zijn ervan op de hoogte dat spelers problemen tegenkomen die invloed hebben op de performance van de game. Ons doel is altijd om spelers een positieve ervaring te bieden met onze games, en we bieden onze excuses aan voor het ongemak. We nemen feedback van spelers serieus en werken aan verbeteringen voor de games.” 

Dit alles doet echter niets af aan de verkoopprestaties van de games. In de eerste drie dagen na release ging het spel immers meer dan tien miljoen keer over de toonbank.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: