Officiële teaser trailer voor Transformers: Rise of the Beasts

Dat we een nieuwe Transformers-fim kregen dat wisten we al een tijdje. Dat die door het leven zou gaan als Rise of the Beasts dat wisten we ook al. Maar vandaag is het tijd voor de eerste officiële bewegende beelden.

Transformers: Rise of the Beasts neemt ons mee op een wereldwijd avontuur uit de jaren ’90 en introduceert de Maximals, Predacons en Terrorcons in de bestaande strijd op aarde tussen Autobots en Decepticons.

De film zou vanaf 9 juni 2023 !in de cinema te zien zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)