fbpx

Harrison Ford is terug in eerste trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indy! We gaan het vanaf 28 juni ongetwijfeld weer meer dan eens horen in de bioscoop. Want Harrison Ford kruipt nog één keer in de huid van Indiana Jones in The Dial of Destiny.

In de eerste officiële trailer zien we Indy in het jaar 1969 ten tijde van de grootse race naar de ruimte. Wanneer de Amerikaanse overheid oude Wereld Oorlog II-veteranen in dienst neemt in een poging om de Soviët te snel af te zijn, krijgt Indiana koude rillingen én een slecht voorgevoel.

Naast Harrison Ford zien we ook oude bekende John Rhys-Davies als Sallah terug én krijgen we met Mads Mikkelsen als Voller een ongetwijfeld fantastische bad guy.

Nog even geduld tot 28 juni 2023, maar die eerste trailer maakt al veel goed.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: