Eerste trailer van The Guardians of The Galaxy: Vol. 3 belooft niet veel goeds

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Hier heb ik al even naar uitgekeken: de eerste bewegende beelden van de derde en laatste The Guardians of The Galaxy-film.

De trailer schiet qua emoties alle kanten op. Drax is zijn ironische zelve weer, de eerste scène is hilarisch, maar uit enkele quotes van onder andere Star-Lord en Rocket kan ik toch afleiden dat we ook enkele traantjes zullen moeten wegpinken.

Hoe dan ook weten we dat Marvel ondertussen meester is om ons op het verkeerde been te zetten via trailers, maar vanaf 5 mei 2023 weten we écht hoe de trilogie van The Guardians of The Galaxy afloopt.

Maar één ding is zeker: WE ARE GROOT!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.