Philips TAG5106 Gaming Headset gaat maar liefst 45 uur mee

Philips TAG5106 Gaming Headset

Je hebt gaming headsets in alle soorten en smaken. Ik ben persoonlijk voorstander van draadloze headsets omdat ik een hekel heb aan kabeltjes. Het nadeel is dan weer dat ik die dingen om de zoveel gamesessies moet opladen.

Fabrikant MMD zou met de Philips TAG5106 Gaming Headset hier een oplossing voor gevonden hebben, want die headset zou op papier maar liefst 45 uur moeten meegaan op één lading.

Dat wil niet zeggen dat ze geknipt hebben in andere, belangrijke dingen. Want de headset heeft zo onder andere 50mm-drivers, een afneembare microfoon met noise cancelling, een dubbele 2,4GHz/Bluetooth- verbinding, DTS Headphone:X 2.0 surround sound en natuurlijk de nodige led-verlichting.

De Philips TAG5106 is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 99,90.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.