Eerste trailer voor horrorfilm Cocaine Bear

Don’t do drugs! Het is sowieso al geen goed idee om als mens drugs te pakken. Stel je dus eens voor wat er kan gebeuren wanneer een beer een zak cocaine opvreet…

Dat is dus het geval in deze horrorfilm, deels gebaseerd op waargebeurde feiten. In 1985 at een beer 35 kg cocaine op dat uit een drugsvliegtuig gevallen was. De gevolgen laten zich al raden…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)