fbpx

Netflix werkt aan een AAA Third-Person Action RPG voor pc

Netflix Games

Van een verrassing gesproken. Het was bekend dat Netflix aan mobiele games werkt, maar dat de steamingdienst nu ook zou werken aan een AAA-game voor pc is toch wel heel straf.

Op dit moment kan je al een heleboel mobiele games spelen via de Netflix-app op Android en iOS. De streamingdienst zou graag zo’n 50 games, inclusief games met een licentie, op zijn platform willen plaatsen.

Maar in enkele jobaanbiedingen wordt nu ook gesproken over een AAA-game voor pc. Zo staat in de vacature van Game Director het volgende te lezen: “We’re looking for a creative and highly-skilled Game Director to help us forge the game direction and creative vision on a brand-new AAA PC game.”

In de vacature van de Lead Engineer wordt dan weer gesproken over een 3rd person action RPG: “Netflix is building a new internal game studio to incubate and build an exciting new 3rd person action RPG.”

Een en één is twee denk je dan, dus het zou dus maar eens kunnen dat we binnenkort een aankondiging voorgeschoteld van deze game. Misschien tijdens de Game Awards?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: