fbpx

Vanaf 29 november kan je eindelijk golfen in Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports Golf

Toen ik in juni van dit jaar aan de slag mocht met Nintendo Switch Sports was m’n conclusie dat de game ontzettend leuk was om samen te spelen, maar dat het aanbod sporten nogal karig was.

Normaal gezien moest er in september een update verschijnen voor deze opvolger van Wii Sports, maar die werd finaal uitgesteld naar deze winter. Met die update zou een van de populairste sporten uit Wii Sports toegevoegd worden: golf.

Nu de koude in het land is, heeft Nintendo laten weten dat we de Golf-update op 29 november mogen verwachten. Vanaf dan kan je tot acht spelers tegelijk aan de slag in een golftornooi waarin ook holes uit de eerste Wii Sports de revue zullen passeren.

Je kan Nintendo Switch Sports in huis halen via de Nintendo eShop voor €39,99. Koop je de game fysiek, dan krijg je er een beenband bij.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: