Dit zit er in de Season Pass van The Callisto Protocol

The Callisto Protocol

De release van The Callisto Protocol komt stilaan meer achter het hoekje piepen en daardoor komt er stilaan meer info boven drijven over de post-launch content.

Officieel is er nog niks bekend gemaakt over een mogelijke Season Pass, maar op de Steam-pagina van The Callisto Protocol staat er wél al te lezen wat we mogen verwachten na 2 december.

En da’s een heleboel zo blijkt. Zo mogen horrorfans zich opmaken voor extra DLC dat het verhaal gaat uitdiepen. Daarnaast bevat de Season Pass twee nieuwe modi waarin je nieuwe omgevingen gaat verkennen en een speciale skin.

Hieronder vind je de volledige omschrijving zoals die op Steam te vinden is:

  • Outer Way Skin Collection: Bear the armor of the Outer Way, an underground insurgency pitted against the UJC, as you fight to survive the horrors of Callisto.
  • Contagion Bundle: Discover the ultimate survival horror experience with a new mode, Contagion. With reduced ammo and health drops, a customized difficulty and permadeath – there are no second chances to escape Black Iron Prison or the horrors lurking beneath the surface of Callisto. The Contagion Bundle also includes thirteen new Jacob death animations and the Watchtower Skin Collection.
  • Riot Bundle: Venture into a previously undiscovered area of Black Iron Prison and battle through waves of brutal enemies. Gather credits to upgrade your weapons, or forge new ones, and survive the onslaught as long as you can in Riot, an all-new mode. The Riot Bundle also includes twelve new enemy death animations and the Engineer Skin Collection.
  • Story DLC: Dig deeper into the horrifying secrets of The Callisto Protocol.

Deze sci-fi survival horror game verschijnt op 2 december 2022 voor pc en consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.