Check vanavond om 18u00 live de current-gen update van The Witcher 3

The Witcher 3

Fans van The Witcher 3 kijken ongetwijfeld reikhalzend uit naar de update van deze game voor de huidige generatie consoles.

Heel veel is er op dit moment nog niet geweten over deze PlayStation 5- en Xbox Series X|S-versie van The Witcher 3. Maar daar komt vanavond om 18u00 verandering in. Want ontwikkelaar CD Projekt Red trekt dan eindelijk het laken van deze versie tijdens een speciale livestream op Twitch.

De update verschijnt op 14 december en zal gratis zijn voor al wie de game al in zijn bezit heeft. Ook krijgen we extra content die gebaseerd is op de Netflix-serie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.