Valheim: Mistlands update trailer onthult nieuwe vijanden en oude ruïnes

Vikings doen het heel goed in games, en een van de grondleggers voor het Viking survival genre, is dat al een genre op zich geworden ondertussen, is het op Steam razend populaire Valheim.

Met Mistlands krijgt Valheim er weer heel wat content bij zoals je in onderstaande trailer kan zien.

De nieuwe Valheim Mistlands gameplay trailer biedt een blik op de langverwachte nieuwe biome en alles wat deze bevat. De trailer onthult een grote verscheidenheid aan nieuwe beesten, enorme insecten en een nieuw magisch gevechtssysteem.

De trailer toont ook de nieuwe gevechtsmechanismen, crafting stations en een groot aantal nieuwe vijanden. Bovendien zullen spelers ook gebruik kunnen maken van de nieuwe Eitr resource en staven kunnen maken om de kracht van magie te gebruiken in hun gevaarlijke ondernemingen in Valheim.

Het leven in Valheim wordt dus weer iets boeiender, uitdagender en gevaarlijker. Maar daar zijn echte Vikings niet bevreesd voor natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: