Eerste Unreal 5 in-engine trailer voor ArcheAge 2

Kakao Games en XLGAMES pakken uit met een eerste trailer voor hun langverwachte MMO-sequel ArcheAge 2. Een game die trouwens zal draaien op de Unreal Engine 5.

De makers van ArcheAge 2 blijven trouw aan de gameplay-functies die het origineel uit 2013 uniek maakten, en willen deze ook behouden, maar vooral ook uitbreiden.

Denk hier zeker aan de housing feature. Spelers kunnen vrij hun eigen huis bouwen op elke plek in de wereld die daarvoor in aanmerking komt. Maar in ArcheAge 2 gaan de ontwikkelaars nog een stapje verder door spelers in staat te stellen met hun vrienden of guild members in steden te wonen en meer aanpassingsmogelijkheden te bieden.

Er zal een enorme open wereld zijn om te verkennen, en XLGames CEO Jake Song zei in een recent interview met MMORPG.com dat het team op zoek is naar “niet-lineaire progressie” met een focus op spelers die zelf verhalen ontdekken.

Gevechten zullen opnieuw een belangrijke rol spelen, met veel AI-vijanden die je overal ter wereld kunt verslaan, waaronder draken, en een PvP-element. De trade runs keren ook terug uit het eerste spel en kunnen deze keer alleen, in teams of als onderdeel van een raid worden uitgevoerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.