fbpx

WO1-shooter Isonzo krijgt op 5 december heel wat nieuwe content

Er is een enorme gratis uitbreiding aangekondigd voor WW1 FPS Isonzo, die 5 december uitkomt op PC, PlayStation 4 & 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Zo komt er een nieuwe factie van het Duitse Rijk met meer dan 10 nieuwe wapens, en de eerste van wat uiteindelijk drie maps zullen worden die zich afspelen tijdens de gedenkwaardige Slag om Caporetto. Extra visuele aanpassingsopties voor de Duitse troepen zullen beschikbaar zijn in een betaalde ‘Royal Units’ DLC, en meer…

De Caporetto uitbreiding voor Isonzo zal gratis zijn, met een optie voor spelers om hun visuele aanpassingsopties voor het Duitse Rijk uit te breiden met de Royal Units DLC.

Check onze Isonzo review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: