Rainbow Six Siege krijgt eindelijk cross-play en cross-progression

Sinds vorige week ben ik weer actief bezig op Rainbow Six Siege. We wisten al dat er een nieuw seizoen zat aan te komen, maar Ubisoft pakt binnenkort ook uit met cross-play en cross-progression.

Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat dit zolang heeft moeten duren. Zeker als je weet dat Rainbow Six Siege al bijna acht fantastische jaren achter de rug heeft. Binnenkort is het voor console spelers mogelijk om op welk platform dan ook hun progressie mee te nemen.

Cross-progression was al een tijd mogelijk voor spelers op Google Stadia en pc. Cross-play zal ook beschikbaar worden voor consoles, zodat je eindelijk kan samenspelen met je vrienden die in het bezit zijn van een andere console.

Operation Solar Raid is het nieuwe seizoen dat wederom een nieuwe Operator introduceert. Defender Solis is bewapend met een P90 of ITA 12L en heeft ook een SMG-11 als secundair wapen. De nieuwe map Nighthaven Labs en een nieuwe Battle Pass maken ook hun intrede.

Vanaf 6 december gaat het nieuwe seizoen van start.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.