Ubisoft games keren terug naar Steam

steam-ubisoft

Ubisoft zal Assassin’s Creed Valhalla, Anno 1800 en Roller Champions uitbrengen op Steam, dit zijn dan ook de eerste grote releases op Valve’s pc-distributieplatform sinds 2019.

Ubisoft bevestigd nu zelf dat ze terugkeren naar Steam na een periode van focus op andere online stores, zoals de Epic Games Store. Eerder deze maand gingen er al geruchten over Ubisofts terugkeer naar Steam, toen er in de broncode van Assassin’s Creed Valhalla via Ubisoft Connect de vermelding van de winkel werd gevonden.

Assassin’s Creed: Valhalla wordt de eerste Ubisoft-titel die op Steam uitkomt sinds Starlink: Battle for Atlas in april 2019. De uitgever heeft nog steeds updates en DLC uitgebracht voor titels als For Honor en Rocksmith.

Assassin’s Creed Valhalla zal vanaf 6 december op Steam te staan, dat is ook net de dag dat de laatste grote update voor de game uitkomt.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: